Избери касов апарат, електронна везна кантар и фискален принтер от нашите Продукти www.profinance.bg

Касов апарат Daisy Perfect S01

Касов апарат Daisy Perfect S01

Препоръчан продукт:

Описание : Касов апарат Daisy Perfect S 01 - ОДОБРЕН ОТ НАП!

Касов апарат Daisy Perfect S01 работи на ток. Касовите апарати Перфект S01 отговаря на всички нови изисквания на Наредба Н-18 на Министерство на Финансите.Включително последните промени напраените през 2020г - ОДОБРЕН ОТ НАП! Касовият апарат модел Perfect S01 е за хора които обичат да бъдат различни. Апаратът е съчетание от компактност и качество. Този модел стационарен апарат е създаден да се ползва от хора които имат високи изисквания. Всеки перфекционист ще обърне внимание на красивия му външен вид. Според технически данни предоставени от производителя на касовият апарат. С едно зареждане на мощната му батерия ползвателите на мобилната версия на модела Perfect S01 от серията Перфект. Всички те могат да разчитат че апаратът ще им осигури издаването на приблизително 500бр касови бона. Купете на цена 239,99лв с безплатен сервизен договор за касов апарат.

Марка : Daisy
Модел : Daisy Перфект S01
Наличност : Да

Цена = 279.00лв 295.00лв


Цената включва: Касов апарат Дейзи Перфект S 01 стационарен на ток, Регистрация, Фискализация, Договор за сервиз, Абонамент към мобилен оператор за СИМ карта. В посочената цена влизат още : Адаптер за захранване на апарата,1бр термо хартиена ролка за издаване на касови бележки, първоначално обучение за работа с касовия апарат Perfect S 01, кратка инструкция за работа, 12 месеца стандартна гаранция.


Документи съпровождащи всеки касов апарат /ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ/


Комлект от документи които получавате при покупка на всички нови касови апарати закупени от сервиз Профинанс Д ЕООД:


  • Задължителен Договор за сервиз за касови апарати стандартен за 12 месеца.
  • Абонамент за свързаност с НАП осъществява се посредством вградена в касовия апарат СИМ карта която се активира за 12месеца от дата часа минутата и секундата когато се регистрира касовия апарат в НАП от сервизната фирма.
  • Свидетелство за регистрация + Първи фискален касов бон.
  • Паспорт на фискалното устройство.
  • Фактура за направената покупка.

ВАЖНО!!!!

След изтичането на 12 месечния първоначален и задължителен договор за гаранционно сервизно обслужване за всеки новозакупен касов апарат. Клиента има задължение да поднови/сключи нов договор за извънгаранционно обслужване на ползвания или ползваните от неговата фирма касови апарати със сервиз Профинанс Д ЕООД. Като при подновяването или сключването на договора за касов апарат за следващ период от 12 месеца ще получи специална цена.

Полезна информация

Нови промоции