Избери касов апарат, електронна везна кантар и фискален принтер от нашите Продукти www.profinance.bg

Касов апарат Тремол M20

Касов апарат Тремол M20

Касов апарат Тремол M20

Касов апарат Тремол M20

Касов апарат Тремол M20 едно добро решение за вашия бизнес.

Касов апарат Тремол M20


Препоръчан продукт:

Касов апарат Тремол M20

Описание : ОДОБРЕН ОТ НАП!

Касов апарат Tremol M20 няма батерия но може да бъда добавена.Касови апарати Тремол М20 са проектирани и произведени за средно обслужване на магазинни обекти. Но също така добре се справят и при ползване в натоварените търговски обекти. Това е любимо място за пребиваване на касов апарат Тремол М20. Апарата е създаден да издава касови бележки и го прави много успешно. Не би го затруднила работа в обекти които обслужват 20 клиента на ден нито такива които обслужват 50 клиента на ден. Касовия апарат има директни бутони за избор на първите 6 броя департаменти. Разбира се той е съобразен с наредба Н18 и изпълнява техните изисквания.Включително тези последни промени от 2020г. Последното което е касовият апарат да Генерира автоматично дневен финансов отчет в режим Z отчети. Това се случва всеки ден в 23:59:59 часа когато са правени продажби през касовият апарат.ОДОБРЕН ОТ НАП!

Марка : Tremol
Модел : M20
Наличност : Да

Цена 330.00лв 375.00лв

Цената включва: Касов апарат Тремол М20 на ток, Регистрация, Фискализация, Договор за сервиз, Абонамент към мобилен оператор за СИМ карта.


Документи съпровождащи всеки касов апарат /ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ/


Комплект от документи които получавате при покупка на всички нови касови апарати закупени от сервиз Профинанс Д ЕООД:


  • Задължителен Договор за касов апарат стандартен сервиз за 12 месеца.
  • Абонамент за свързаност с НАП осъществява се посредством вградена в касовия апарат СИМ карта която се активира за 12месеца от дата часа минутата и секундата когато се регистрира касовия апарат в НАП от сервизната фирма.
  • Свидетелство за регистрация + Първи фискален касов бон.
  • Паспорт на фискалното устройство.
  • Фактура за направената покупка.

ВАЖНО!!!!

След изтичането на 12 месечния първоначален и задължителен договор за гаранционно сервизно обслужване за всеки новозакупен касов апарат. Клиента има задължение да поднови/сключи нов договор за извънгаранционно обслужване на ползвания или ползваните от неговата фирма касови апарати със сервиз Профинанс Д ЕООД. Като при подновяването/сключването на договора за следващ период от 12 месеца ще получи специална цена.

ВАЖНО!!!

Касовите апарати имат фискална памет и се ФИСКАЛИЗИРАТ след ПРЕДВАРИТЕЛНО ПЛАЩАНЕ.

ТЕ НЕ СА СТОКА КОЯТО ПРОСТО МОЖЕ ДА БЪДЕ ВЪРНАТА. ВСЕКИ КАСОВ АПАРАТ БИВА ФИСКАЛИЗИРАН И РЕГИСТРИРАН В НАП НА ИМЕТО НА ВАШАТА ФИРМА.

Ако някой клиент реши да върне касов апарат без замяна за нов трябва да плати бракуването на закупения касов апарат /БРАКУВАНЕ ЗНАЧИ ДА СЕ УНИЩОЖИ/

Ако иска да замени касов апарат трябва да заплати ЦЕНА ЗА БРАКУВАНЕ НА ВРЪЩАНИЯ КАСОВ АПАРАТ и Цената за НОВ касов апарат.

ЗА ДА НЕ СТАВАТ НЕРДОРАЗУМЕНИЯ ОБМИСЛЕТЕ ДОБРЕ ПОКУПКАТА НА КАСОВ АПАРАТ!!!

Нови промоции