Избери касов апарат, електронна везна кантар и фискален принтер от нашите Продукти www.profinance.bg

Касов апарат Тремол M23

Касов апарат Тремол M23

Препоръчан продукт:

Описание :

Касов апарат Тремол M23 е настолен и основно работи на ток. При желание от страна на клиенат може да му се добави батерия за да стане мобилен. Касовият апарат е създаден за хората които обичат да работят. Мотото на Тремол М23 е няма фискална касова бележка която не мога да отпечатам. Малко по-високата цена подсказва за качеството на апарата.На практика поддръжката на тези касови апарати излиза почти без пари и няма да се занимавате с ремонти през ден. Новите технологии затворени под красивия и здрав корпус му придават стилен и внушителен вид. Което дава увереност на клиента да пазарува от вас. Множеството възможности за връзка с други устройства го прави един от най-комуникативните касови апарати на пазара. Това е най-новия касов апарат на производителя.Апаратът отговоря на всички последни промени наложени от НАП.

Марка : Tremol
Модел :Tremol M23
Наличност : Да

Цена 369.99лв 380.00лв

Цената включва: Касов апарат Тремол М23 на ток, Регистрация, Фискализация, Договор за сервиз, Абонамент към мобилен оператор за СИМ карта.


Документи съпровождащи всеки касов апарат /ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ/


Комплект от документи които получавате при покупка на всички нови касови апарати закупени от сервиз Профинанс Д ЕООД:


  • Задължителен Договор за сервиз стандартен за 12 месеца.
  • Абонамент за свързаност с НАП осъществява се посредством вградена в касовия апарат СИМ карта която се активира за 12месеца от дата часа минутата и секундата когато се регистрира касовия апарат в НАП от сервизната фирма.
  • Свидетелство за регистрация + Първи фискален касов бон.
  • Паспорт на фискалното устройство.
  • Фактура за направената покупка.

ВАЖНО!!!!

След изтичането на 12 месечния първоначален и задължителен договор за гаранционно сервизно обслужване за всеки новозакупен касов апарат. Клиента има задължение да поднови/сключи нов договор за извънгаранционно обслужване на ползвания или ползваните от неговата фирма касови апарати със сервиз Профинанс Д ЕООД. Като при подновяването/сключването на договора за следващ период от 12 месеца ще получи специална цена.

ВАЖНО!!!

Касовите апарати имат фискална памет и се ФИСКАЛИЗИРАТ след ПРЕДВАРИТЕЛНО ПЛАЩАНЕ.

ТЕ НЕ СА СТОКА КОЯТО ПРОСТО МОЖЕ ДА БЪДЕ ВЪРНАТА. ВСЕКИ КАСОВ АПАРАТ БИВА ФИСКАЛИЗИРАН И РЕГИСТРИРАН В НАП НА ИМЕТО НА ВАШАТА ФИРМА.

Ако някой клиент реши да върне касов апарат без замяна за нов трябва да плати бракуването на закупения касов апарат /БРАКУВАНЕ ЗНАЧИ ДА СЕ УНИЩОЖИ/

Ако иска да замени касов апарат трябва да заплати ЦЕНА ЗА БРАКУВАНЕ НА ВРЪЩАНИЯ КАСОВ АПАРАТ и Цената за НОВ касов апарат.

ЗА ДА НЕ СТАВАТ НЕРДОРАЗУМЕНИЯ ОБМИСЛЕТЕ ДОБРЕ ПОКУПКАТА НА КАСОВ АПАРАТ!!!

Нови промоции