Избери касов апарат, електронна везна кантар и фискален принтер от нашите Продукти www.profinance.bg

Защо да си купя касов апарат Дейзи Компакт S 01? Купи касов апарат Дейзи Compact S01.

Защо да си купя касов апарат Дейзи Компакт S 01?

Препоръчана публикация:

Защо да си купя касов апарат Дейзи Компакт S 01?


Касов апарат Daisy Compact S01 отговаря на всички изисквания на наредба H18. Издава касови бележки с Баркод /QR код/. На всеки фискален касов бон най отдолу можете да видите този Баркод. Предава до 5мин. информация до НАП. Отчита вашия оборот навреме каквото е изискването от НАП. Това е последната промяна която НАП поиска да бъде направена през 2020г.А именно всеки касов апарат да прави Автоматичен Дневен Финансов Отчет когато през апарата има направени продажби.


Касови апарати Компакт S01 са Напълно одобрени от НАП!


Касов апарат Дейзи Compact S01 е малък и компактен размерите на касовият апарат са 65x165x85mm представете си има мобилни телефони по големи от него. Касовия апарат има система за бързо зареждане на хартията с две щраквания на капачето и хартията е сменена.


На ток или на батерия работи касов апарат Daisy Compact S01?


Касови апарати Compact S01 имат батерия за производството на която е взаимствана и ползвана технологията с която се правят батерии за електромобилите. Това прави тази батерия изключително добра и с дълъг живот. Именно подобрената версия на батерията ви дава възможност да направите около 20 000 заряда и разряда.

Можете д го зареждате с адаптера на своя мобилен телефон.Реакцията на повечето ползватели на Compact S01 след като разберат този факт е „УаУ“ супер. Апаратът има голям светещ операторски дисплей с подсветка за малкия си размер което е голям плюс за работещия с него продавач. Касовите апарати Daisy Compact S01 имат удобни за работа бутони с подсветка. Което ви дава една сигурност при маркиране на суми и работа с апарата че няма да сбъркате кой бутон сте натиснали. Въвеждаш бързо и лесно.


Стационарен или мобилен касов апарат е Дейзи Compact S01?


Батерията вградена в касов апарат го прави мобилен.Правиш продажби на всякъде благодарение на джобния си формат и батерията вградена в него.


В какви търговски обекти намира приложение този модел Compact S01?

Мобилния касов апарат Компакт S01 намира приложение в търговски обекти за разносна търговия, куриерски услуги, офиси и малки магазинчета, сергии, павилиони и др. малко натоварени обекти.


На какви цени се предлага този преносим касов апарат?


Daisy Compact S 01 се предлага на най-ниска цена 166.99лв от сервиз за касови апарати Профинанс Д ЕООД София. В заключение бихме казали купете евтин касов апарат и пожелаваме на всички търговци : Ползвайте го не го жалете с Дейзи Compact S01 парти спечелете и за още касови апарати се върнете.


Успех в продажбите!

Купи мобилен касов апарат Daisy Compact S01 с безплатен договор за сервиз за първата година.

Актуализирайте своя договор за касов апарат Дейзи Компакт S01. Имайте в предвид че договора за сервизно обслужване трябва да се подновява всяка година. Актуален договор за сервиз трябва да имате задължително. Само валиден и подновен на време договор за сервизно обслужване ще ви даде възможност да ползвате вашият касов апарат безпроблемно. Договори за сервиз и поддръжка на касови апарати се сключват за срок от една година.

Търсите евтин касов апарат?

Полезна информация

 • Как да извадя дубликат/копие на касовия бон ползвам касов апарат Дейзи Компакт S01?
  • Отпечатване на копие на бележка от касов апарат Daisy Compact S 01. Дубликат на касов бон за касовия апарат Compact S 01 се вади в режим....

 • Сторно на касов апарат Daisy? Как се прави сторно с причина операторска грешка за касов апарат Дейзи Compact S 01 ?
  • Важно е да знаете че всички сторно операции се извършват само от касовият апарат. Сторно операторска грешка при касови апарати от серията Compact и конкретно за Daisy Compact S 01 се прави в режим продажби. ЗАБЕЛЕЖКА: ЗА да извършите успешно операцията сторниране на касова бележка то вие трябва да имате сторнираната сума налична в касовият апарат. Ако обаче сумата не е налична в апарата ще се наложи да направите служебно въвеждане на сумата която искате да сторнирате. Ако не въведете служебно тази сума касовият апарат ще ви изпише че нямате достатъчна касова наличност!

   Важно!!! Имайте в предвид следното всички сторно операции се извършват само от касовият апарат: Сторно Касова Бележка от кочан е първичен счетоводен документ, който се издава при връщане на стока, при рекламация на стока, при грешно натрупване след приключена клиентска сметка или други подобни. Касовата Бележка от кочан се използва и за продажби в брой, когато касовият Апарат (фискалното устройство) не работи, поради липса на електроенергия, извършване на експертиза на касовия апарат от БИМ или по време на ремонт, за времето вписано в паспорта на касовия апарат.

 • Цени при подновяване или сключване на нов договор за сервиз касов апарат Дейзи Компакт S01?
  • Профинанс Д ЕООД сервиз за касови апарати в София предлага най-ниски цени за договор за касовия апарат Дейзи Compact S01....

 • При пускане на дневен финансов отчет за касов апарат Compact S01 на дисплея ми изписва STL-ДА, C-НЕ какво ме пита и какво трябва да направя?
  • На дисплея ви изписва STL-ДА, C-НЕ. Какво трябва да направите? Ако искате апаратът да ви отпечати на хартия натрупания дневния оборот от касовия апарат Compact S01? Трябва да натиснете STL-ДА. Ако натиснете C-НЕ натрупания в апарата оборот ще бъде предаден към НАП без да бъде разпечатен на хартия.

Нови промоции