Избери касов апарат, електронна везна кантар и фискален принтер от нашите Продукти www.profinance.bg

Евтин договор за касов апарат. Евтин договор за касов апарат Дейзи Compact S01.

Евтин договор за касов апарат.

Препоръчана публикация:

Евтин договор за касов апарат.


Профинанс Д ЕООД предлага евтин договор за касов апарат и най-ниски цени при сключване на нов договор за сервиз.

Продължете работа като направите подновяване на евтин договор за касов апарат при нас сервиз Профинанс Д ЕООД. Удължения на време договор и платената такса за поддръжка ви гарантират спокойствие и сигурна работа с касови апарати Дейзи, Датекс и Тремол.


Сервиза извършва евтини ремонти и поддръжка на касови апарати.


Евтин сервизен договор за касови апарати плащате 12месеца на цената на 10месеца.

Посетете нашия сайт www.profinance.bg и разберете повече за нашата промоция.


Фирма Профинанс Д ЕООД гр.София.

Важно при покупката на нов касов апарат е добре да оставяте актуален телефон за връзка с вас. Тъй като ние от сервизна фирма Профинанс Д ЕООД имаме практика да ви подсещаме преди изтчиане на договора за сервиз. Това се случва лично от служител на фирмата по телефон.

Ако забравите да подновите и платите абонаментната такса за поддръжка на СИМ картата вградена във вашето устройство. Тя ще бъде спряна и няма да се осъществява мобилната свързаност с НАП. Което ще доведе до блокиране на касовия апарат. И когато решите да го ползвате няма да имате тази възможност.

Също така вместо да платите нормалната такса за подновяване на договор за сервиз. Ще трабва да заплатите допълнителна такса за активиране на СИМ картата към мобилната мрежа. За да бъде избегнато това неудобство освен нашето позвъняване за подсещане при изтичащ договор за касов апарат.


На всеки касов бон 30дни преди да изтече договора ще ви изписва следното:


! ВНИМАНИЕ !

ИЗТИЧАЩ СЕРВИЗЕН ДОГОВОР

ОСТАВАТ 30 ДЕНА


При което вие трябва да посетите нашия офис преди да са минали тези 30дни и да се окажете с изтекъл сервизен договор за касов апарат. Целата за посещението в нашия офис е да бъде извършена процедурата по подновяване на договор за сервиз и абонамент за СИМ карта. Трябва да носите с вас касовия апарат , неговия паспорт и договора за сервиз който имате на хартия. Също така при посещението в нашия офис трябва да се извърши плащане.


Плаща се договор за касов апарат който включва :


Договор за сервизно обслужване и такса за поддръжка мобилна свързаност осъществявана посредством СИМ карта към мобилен оператор.

Договор касов апарат цена?

Полезна информация

 • Как да извадя дубликат/копие на касовия бон ползвам касов апарат Дейзи Компакт S01?
  • Отпечатване на копие на бележка от касов апарат Daisy Compact S 01. Дубликат на касов бон за касовия апарат Compact S 01 се вади в режим....

 • Сторно на касов апарат Daisy? Как се прави сторно с причина операторска грешка за касов апарат Дейзи Compact S 01 ?
  • Важно е да знаете че всички сторно операции се извършват само от касовият апарат. Сторно операторска грешка при касови апарати от серията Compact и конкретно за Daisy Compact S 01 се прави в режим продажби. ЗАБЕЛЕЖКА: ЗА да извършите успешно операцията сторниране на касова бележка то вие трябва да имате сторнираната сума налична в касовият апарат. Ако обаче сумата не е налична в апарата ще се наложи да направите служебно въвеждане на сумата която искате да сторнирате. Ако не въведете служебно тази сума касовият апарат ще ви изпише че нямате достатъчна касова наличност!

   Важно!!! Имайте в предвид следното всички сторно операции се извършват само от касовият апарат: Сторно Касова Бележка от кочан е първичен счетоводен документ, който се издава при връщане на стока, при рекламация на стока, при грешно натрупване след приключена клиентска сметка или други подобни. Касовата Бележка от кочан се използва и за продажби в брой, когато касовият Апарат (фискалното устройство) не работи, поради липса на електроенергия, извършване на експертиза на касовия апарат от БИМ или по време на ремонт, за времето вписано в паспорта на касовия апарат.

 • Цени при подновяване или сключване на нов договор за сервиз касов апарат Дейзи Компакт S01?
  • Профинанс Д ЕООД сервиз за касови апарати в София предлага най-ниски цени за договор за касовия апарат Дейзи Compact S01....

 • При пускане на дневен финансов отчет за касов апарат Compact S01 на дисплея ми изписва STL-ДА, C-НЕ какво ме пита и какво трябва да направя?
  • На дисплея ви изписва STL-ДА, C-НЕ. Какво трябва да направите? Ако искате апаратът да ви отпечати на хартия натрупания дневния оборот от касовия апарат Compact S01? Трябва да натиснете STL-ДА. Ако натиснете C-НЕ натрупания в апарата оборот ще бъде предаден към НАП без да бъде разпечатен на хартия.

Нови промоции