Избери касов апарат, електронна везна кантар и фискален принтер от нашите Продукти www.profinance.bg

Касови апарати са устройства с фискална памет които отчитат регистрираните продажби. Касови апарати са устройства с фискална памет които отчитат регистрираните продажби Дейзи

Касови апарати устройства с фискална памет отчитат и регистрират продажбите.


Препоръчана публикация:

Касови апарати устройства с фискална памет отчитат и регистрират продажбите.

Касови апарати са устройства с фискална памет които отчитат регистрираните продажби.


Касови апарати са устройства с фискална памет които отчитат регистрираните продажби. Всеки търговски обект който извършва продажби трябва да обявява своите приходи в НАЦИОНАЛНАТА АГЕНЦИЯ ПО ПРИХОДИТЕ.

Най-често ползвани за тази цел са касови апарати и фискални принтери.


В по-големите обекти където разполагат с много стоки на помощ на ползваните касови апарати и фискални принтери идва СУПТО.

СУПТО е програма за управление на продажбите в обекти с много налични продукти говорим за стотици, хиляди.


Като варианти за отчетност се ползва и плащане по банка.

Но масово си остава ползването на касови апарати. Ползват се основно за обекти за продажби на дребно. Обслужването на магазини , офиси и други търговски обекти на дребно и едро с малко стоквои наличности.Основно ползват касови апарати.

Касови апарати са устройства с фискална памет които отчитат регистрираните продажби.

Ето например един офис за счетоводни услуги най спокойно си ползва касов апарат СУПТО не му трябва. Така например един Автосервиз също се обслужва от касов апарат за отчитане на продажбите без да му е необходимо СУПТО. Магазин за дрехи също извършва своите продажби само с касов апарат няма нужда от СУПТО.


СУПТО е складова програма за управление на продажбите.


Тя ви води отчетност за наличните продукти и за извършените продажби. Ползва се от големи обекти например един магазин за авточасти с голяма стокова наличност. Там има много артикули, различни модели, марки, различни вносители.И така се събират стотици , хиляди артикули, подгрупи на артикулите.Стоките са им по номера.Което е доста трудно да се води касов отчетност само с касов апарат.Тази фирма е разбираемо и наложително да ползва СУПТО. Защото само с касов апарат няма как да следи всички тези наличности. След това отчетността за продажбите трябва да се обслужва и следи от много хора. С помощта на СУПТО тя извършва лесно двете неща. Общо взето СУПТО ползват фирми с много на брой стоки , подгрупи на стоките, услуги и артикули.


Всички останали търговци могат спокойно да ползват касов апарат с фискална памет без СУПТО.


Ние ви предлагаме касови апарати на Дейзи, Тремол и Датекс.

Ние от сервиз Профинанс Д ЕООД попдпомагаме всички търговски обекти ползващи касови апарати.При покупка на нов касов апарат безплатен договор за сервиз.


При подновяване или сключване нов договор с нашата фирма.Ще се възплозвате от най-ниските цени на договор за сервиз за касов апарат.

Полезна информация

Нови промоции