Избери касов апарат, електронна везна кантар и фискален принтер от нашите Продукти www.profinance.bg

Мобилен касов апарат Daisy Pefect S01

Мобилен касов апарат Daisy Perfect S01

Препоръчан продукт:

Описание : МОБИЛЕН КАСОВ АПАРАТ DAISY PERFECT S01 - ОДОБРЕН ОТ НАП!

Мобилните касови апарати Daisy Perfect S01 имат батерия. Мощната батерия съчетана с компкатния размер, в комплект с кожен калъф прави тези апарати леснопреносими и удобни за разносна търговия.Касовия апарат има многофункционална клавиатура за бърза и безпроблемна работа. Клавиатурата на апаратът разполага с директни бутони за избор на първите 3броя департаменти. Апарата е произведен с голям дисплей който има пдсветка.Благодарение на своя "Easy Load" мехзнизъм. Хартиената ролка ползвана от касовият апарат се сменя много бързо и лесно. Съгласно Наредба Н-18 касовите апарати Дейзи Перфект S01 трябва да прави Атоматичен денвен финансов отчет в режим "Z отчети". Апаратът напълно отговаря на последните промени продиктувани от НАП. И да ще направи Автоматичен дневен отчет ако вие забравите. В посочената цена има договор за сервизна поддръжка!!

Марка : Daisy
Модел : Daisy Перфект S01
Наличност : Да
Батерия : Да

Цена = 259.99лв 275.00лв

Цената включва: Мобилен касов апарат Daisy Perfect S01 с батерия, Регистрация, Фискализация, Договор за сервиз, Абонамент към мобилен оператор за СИМ карта.


Документи съпровождащи всеки касов апарат /ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ/


Комплект от документи които получавате при покупка на всички нови касови апарати закупени от сервиз Профинанс Д ЕООД:


  • Задължителен стандартен едногодишен сервизен Договор за касов апарат.
  • Абонамент за свързаност с НАП осъществява се посредством вградена в касовия апарат СИМ карта която се активира за 12месеца от дата часа минутата и секундата когато се регистрира касовия апарат в НАП от сервизната фирма.
  • Свидетелство за регистрация + Първи фискален касов бон.
  • Паспорт на фискалното устройство.
  • Фактура за направената покупка.

ВАЖНО!!!!

След изтичането на 12 месечния първоначален и задължителен договор за гаранционно сервизно обслужване за всеки новозакупен касов апарат. Клиента има задължение да поднови/сключи нов договор за извънгаранционно обслужване на ползвания или ползваните от неговата фирма касови апарати със сервиз Профинанс Д ЕООД. Като при подновяване или сключване на нов договор за касов апарат за следващ период от 12 месеца ще получи специална цена.

Нови промоции