Избери касов апарат, електронна везна кантар и фискален принтер от нашите Продукти www.profinance.bg

  • Бърза поръчка : 0888 728 005
Заверка на кантари и търговски везни.Заверяване на везна проверка.

Заверка на кантари и търговски везни. Проверка везна заверка.

Заверка на кантари които са метрологично заверени от производителя. Проверката и последваща заверка на кантарите и везни се прави с цел да бъдат спазени нормите на отклонение които са допустими според държавните изисквания. Това е добре за всеки клиент на такъв търговски обект който редовно минава на проверка своите търговски везни и кантарите. Тъй като по-този начин тегленето на стоките е възможно най-точно.

Препоръчан продукт:

Заверка на кантари и търговски везни.

Заверка на кантари и търговски везни. Всяка търговска везна подлежи на презаверка след като изтече една година от датата на нейната покупка.

Как да избрем везна която да бъде изрядна ако ни минат на проверка?

Заверените кантари се различават от обикновените китайски по това че има стикер за метрологичо заверен продукт. Най-често това е лепенка която е залепена отляво или отдясно на настолната везната. Търговските везни и кантари носят своето име не случайно. Те се наричат ТЪРГОВСКИ тъй като те са предназначени основно за проджаби в търговски обекти към краен клиент. Важно също така е да знаете че търговските кантари са по-скъпи от китайските евтини везни.

Ако не сте си закупили търговски кантар можете да го направите тук

Цена 65лв85лв

Нови промоции