Избери касов апарат, електронна везна кантар и фискален принтер от нашите Продукти www.profinance.bg

Касов апарат Datecs DP150

Касов апарат Datecs DP150

Препоръчан продукт:

Описание :

Касов апарат Датекс DP150 е настолен работи на ток.Касови апарати Датекс DP150 са фискални устройства с традиции. Апаратите на Datecs са добре познати на широк кръг търговци както в България така и в цял свят. Ако можем така да се изразим този модел касов апарат DP150 е наследник на добре познатия DP15. Вече обновен според последните изисквания на НАП и в нова кутия с нови функции. Апарата се представя много добре в търговски обекти от най различен вид. Работи успешно като стационарен касов апарат. Като намира приложени в малки магазини, офиси и други средни по натовареност търговски обекти.

Марка : Datecs
Модел : DP150
Наличност : Да

Цена = 279.99лв 295.00лв

Цената включва: Касов апарат Datecs DP150 на ток, Регистрация, Фискализация, Договор за сервиз, Абонамент към мобилен оператор за СИМ карта.


Документи съпровождащи всеки касов апарат /ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ/


Комплект от документи които получавате при покупка на всички нови касови апарати закупени от сервиз Профинанс Д ЕООД:


  • Задължителен Договор за сервиз стандартен за 12 месеца.
  • Абонамент за свързаност с НАП осъществява се посредством вградена в касовия апарат СИМ карта която се активира за 12месеца от дата часа минутата и секундата когато се регистрира касовия апарат в НАП от сервизната фирма.
  • Свидетелство за регистрация + Първи фискален касов бон.
  • Паспорт на фискалното устройство.
  • Фактура за направената покупка.

ВАЖНО!!!!

След изтичането на 12 месечния първоначален и задължителен договор за гаранционно сервизно обслужване за всеки новозакупен касов апарат. Клиента има задължение да поднови/сключи нов договор за извънгаранционно обслужване на ползвания или ползваните от неговата фирма касови апарати със сервиз Профинанс Д ЕООД. Като при подновяването/сключването на договора за следващ период от 12 месеца ще получи специална цена.

ВАЖНО!!!

Касовите апарати имат фискална памет и се ФИСКАЛИЗИРАТ след ПРЕДВАРИТЕЛНО ПЛАЩАНЕ.

ТЕ НЕ СА СТОКА КОЯТО ПРОСТО МОЖЕ ДА БЪДЕ ВЪРНАТА. ВСЕКИ КАСОВ АПАРАТ БИВА ФИСКАЛИЗИРАН И РЕГИСТРИРАН В НАП НА ИМЕТО НА ВАШАТА ФИРМА.

Ако някой клиент реши да върне касов апарат без замяна за нов трябва да плати бракуването на закупения касов апарат /БРАКУВАНЕ ЗНАЧИ ДА СЕ УНИЩОЖИ/

Ако иска да замени касов апарат трябва да заплати ЦЕНА ЗА БРАКУВАНЕ НА ВРЪЩАНИЯ КАСОВ АПАРАТ и Цената за НОВ касов апарат.

ЗА ДА НЕ СТАВАТ НЕРДОРАЗУМЕНИЯ ОБМИСЛЕТЕ ДОБРЕ ПОКУПКАТА НА КАСОВ АПАРАТ!!!

Нови промоции